Американска и бaлканска пъстърва в западен Лондон (Syon Park).

Написано от galin на 12.01.2010 год. пиши по темата
Американска и бaлканска пъстърва в западен Лондон (Syon Park). Syon Park се намира в западен Лондон. Красиво, изкуствено езеро, дълго около 600м и широко около 40м. Намира се в красив парк, със много история и забележителности:
http://www.syonpark.co.uk/

Езерото е стопанисвано и добре зарибено с балканска и американска пъстърва, но съм виждал също и огромни костури. Последно като ходих Октомври месец, цената за еднодневен риболов бе 27 британски лири, като могат да се вземат две риби. За малко по-скъп билет има възможност да се вземат четири пъстърви. Проверяващите минават няколко пъти на ден. Когато съм ходил са били винаги много любезни и са давали добри съвети. От тях могат да се закупят мухи и други принадлежности. Често се е случвало, ако се зприказвам с тях да ми подаряват мухи и да не искат да ми вземат пари.
Най-дорби резултати обикновенно има в долния, по-широк край на езерото където в него се влива малко поточе. Добре е при пристигане да се огледа къде са се струпали колегите мухари, това е добър индикатор за местонахождението на рибата. Също така, на въпрос от сорта “на каква муха взема днес?” всеки би отговорил учтиво и това е много полезна информация, защото ден със ден на това езеро не си приличат.
Наслука

Коментари

тази статия има 1 коментара. Не бъди срамежлив - остави своя коментар!

  • snooper
    snooper
    24.02.2010
    22:39

    BRAVO KOGA 6TE IDEM DA VIDIM TOVA MQSTO :p)

Трябва да сте влезнали в системата за да напишете коментар.
Към страницата за логин.

All rights reserved TopBG.org