Препържен уклей

Аз лично пролетта като хвана уклей се прибирав вкъщи и ги изчиствам много добре и след това ги насолява едно хубаво и ги поставям в хладилника за 24 часа.След като предстоят ги вадя и ги измивам отново и след това слагам тигана потапям ги във специална панировка която се състои от малко червен пипер рибна подправка брашно и лимонов сок и сол става нещо като каша потапяте рибетата внимателно и след това ги пържите до зачервяване.ДОБЪР АПЕТИТ

Коментари

тази статия има 1 коментара. Не бъди срамежлив - остави своя коментар!

  • preslav_216
    02.03.2012
    13:04

    Zvu4i dobre 6te go probvam

Трябва да сте влезнали в системата за да напишете коментар.
Към страницата за логин.

All rights reserved TopBG.org