Откриване с капо

Написано от MCfaraona на 18.03.2012 год. пиши по темата
Откриване с капо Здравеите колеги нямах много време за писане вчера, та бях решил че първият си излет за тази година ще го отбележа с тема. И така петък 16.03 почти цял ден прекарах в обиколки по магазините ,за да си избера нова болонеза, която ще служи главно на баща ми и по рядко ще ми влиза в употреба .Мислех да е globe new hunter , тъй като колегата Любо ми я препоръча ,но уви не успях да я намеря по магазините и се спрях на непозната за мен марка siweida(aurora) . И така събота тръгнахме към избрания водоем а именно Панчарево.Бях взел около 400 грама бял червей, за да стрелям с прашката като целта ми бяха кленовете.Кам 10 часа пристигнахме на гюла с бащата и тръгнах по стената към преливника.Направо се втренчих като видях че от стария пънч не е останало много, бяха го источили отвсякъде водата се пронизваше от пясъчни хълмчета, а и леда беше сковал полувината от водната му шир .Тръгнахме нагоре кам гребната база, имаше много народ повече от рибата. Седнахме на едни добре изглеждащи скали и започнах да обстрелвам водата с червей, дълбочината беше добра около 2.50 на 10тина метра. Но водата беше много мътна кална пълна с листа пръчки и всевъзможни закачки, и като се почна един вятър да ми бучи в ушите , взех главна роля в отнесени от вихъра;]. Рибата определено не беше близо до брега ,макар че колегите до мен я търсеха на дистанция около 20 метър резултата беше същия явно рибата беше доста навътре, или кам устието на реката. Както и да е направихме си разходката и изплакнахме плувките. За пръчкатакакво да кажа като за 1ва проба останах с добри впечатления. Но си тежи ако трябва да се държи постояно, 330гр на 5 метра, но определено е по стабилна от предната ми болонеза ,дано другия пат я севтосам и с риба.Това е от мен колеги наздраве и наслука.

Коментари

тази статия има 4 коментара. Не бъди срамежлив - остави своя коментар!

 • preslav_216
  18.03.2012
  14:58

  И аз днес неделя ходих за риба.Отидох на чепинци за уклеи.Хвърлях червей с прашката и малко захранка за уклеи,но нищо.Имаше доста хора но при тях същото.После забелязах като се преместих на друго място че дъното се вижда на 3,4-5 метра дълбочина,за което разбрах защо нямам риба.

 • Kiro Spirtov
  Kiro Spirtov
  18.03.2012
  19:26

  Супер време си хванал,даже и без риба е много-по добре на въздух.Рибата още е в замръзналата част,дано до 3-4 дена тоя грозен лед да изчезне напълно.

 • vwsport
  vwsport
  21.03.2012
  18:46

  имам инфо от днеска езерото е размръзнато цялото.Аз тая седмица няма да мога да ги пробвам рибоците,заради здравословни проблеми,но другата седмица обещавам да направя 1-2 риболова там.Според мен рибата още не се е изтеглила към плитко,поне не всичката.Най-удачно ми се вижда на стената с едно ваглерче на 5-6 метра дълбочина една прашчица и солена храница за бабушки еххх мечтиииииии.......

 • Kiro Spirtov
  Kiro Spirtov
  21.03.2012
  19:17

  доста добра новина

Трябва да сте влезнали в системата за да напишете коментар.
Към страницата за логин.

All rights reserved TopBG.org