филе от толстолоб с кашкавал и горчица на фурна

Продукти: филе от толстолоб/минтай,тилапия/,соев сос , ракиена чашка сухо бяло вино,лимонов сок, кромид лук, настърган кашкавал
Подправки:копър, рибена подправка.
Начин на приготвяне:
-рибата натриваме с олио и поръсваме с рибена подправка и копър.Оставяме на студено за 2 ч. Слагаме в тавичка за печене на чието дъно има кромид лук на шайби.Натриваме и с горчица и поръсваме с настъргания кашкавал.В тавичката сипваме виното,соевия сос и 1/2 каф.ч-ка вода.Печем на фурна при температура 180 градуса-15 мин и след това на 150 градуса за още 15 мин.Сервираме веднага с питие по избор на консуматора.Наздраве и добър апетит!

Коментари

тази статия има 2 коментара. Не бъди срамежлив - остави своя коментар!

  • galin
    galin
    15.10.2010
    17:54

    zvuchi mnogo apetitno

  • vlado_fidera
    vlado_fidera
    17.10.2010
    10:40

    Който има възможност нека я пробва и мисля , че ще му хареса.

Трябва да сте влезнали в системата за да напишете коментар.
Към страницата за логин.

All rights reserved TopBG.org