Хрупкаво филе от калкан

Филето от рибата оставяме за 3 ч в марината от:- прясно мляко 1 пакет, главичка кромид лук,горчица 2 ч.л-ки,чили сос на вкус.Периодично обръщаме филето за ад ароматизира по добре.Овалваме в панировка приготвена от:
-пакет галета,200 гр настърган кашкавал,1/2 ч.ч.бяло брашно + 1/2 ч.ч.царевично брашно, сол, мащерка.
Панираната риба оставяме настрани за 10 минути.Намазваме тавата за печене с малко раст.мазнина и печем на фурна до готовност

Коментари

тази статия има 0 коментара. Не бъди срамежлив - остави своя коментар!

Трябва да сте влезнали в системата за да напишете коментар.
Към страницата за логин.

All rights reserved TopBG.org