пълнени гъбки на фурна с кашкавал

Написано от vlado_fidera на 20.10.2010 год. пиши по темата
Необходимото ни количество гъби се измиват с вода и бяло брашно.Изплакват се хубаво и върху шапките им правим разрези.Мариноваме ги в смес от лимонов сок, сол, смлян черен пипер за 2-3 ч.Пънчетата нарязваме на дребно и смесваме с пасиран чесън размесен с копър, олио,оцет, сол.С тях напълваме гъбките и поръсваме с настърган кашкавал/ топени сиренца/.Капваме им малко течна сметанка.Печем в йенска тенджерка до готовност

Коментари

тази статия има 0 коментара. Не бъди срамежлив - остави своя коментар!

Трябва да сте влезнали в системата за да напишете коментар.
Към страницата за логин.

All rights reserved TopBG.org