Над 50 кг. незаконен улов

Написано от vwsport на 13.02.2010 год. пиши по темата
Над 50 кг. е заловеният незаконен улов на калкан в района на Поморие

София, 13 февруари 2010 г. – Над 50 кг. е незаконно уловеният калкан задържан снощи при акция на служители от териториалното звено на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури в Бургас и служители на Гранична полиция Бургас.

Припомняме, че снощи при акция в района на Поморие е заловен бракониер, превозващ голямо количество калкан в автомобил. Извършителят е бил проследен, за да може да бъде хванат в нарушение. От бракониера са снети показания и му е съставен административно наказателен акт.

Конфискуваният калкан е прибран за съхранение, като в понеделник /15 февруари 2010 г./ ще бъде дарен на Социалният патронаж към община Бургас.

# # #

Вчера между 16.30 ч. и 19.00 ч. и в района на топлите води на ТЕЦ “Варна” на Варненското езеро е проведена акция на служители от териториалното звено на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури във Варна, служители на Областна дирекция на полицията във Варна и служители на Гранична полиция Варна. При акцията са съставени акт за тралене и констативни протоколи за нарушения.

източник:http://iara.government.bg

Коментари

тази статия има 0 коментара. Не бъди срамежлив - остави своя коментар!

Трябва да сте влезнали в системата за да напишете коментар.
Към страницата за логин.

All rights reserved TopBG.org