Враждебна 21.11

Написано от vwsport на 21.11.2010 год. пиши по темата
Враждебна 21.11 Здравейте колеги.Днес към 1 часа наобяд решихме с баща ми да отидем на враждебна да хванем малко уклей.С малко лутане по улиците успяхме да намерим гиола( понеже на враждебна те са няколко,като повечето ги зариха)Пристигнахме на мястото,забърках захранка около половин пакет Jaxon + 1 пакет кюспе и 3-4 филии хляб.Преувлажних захранката добре така,че да прави облак във водата и да се разгражда в горните и слоеве.Захраних с 5-6 средни топки храна и после по време на самия риболов през 5 мин хвърлях по съвсем малко топче храна,колкото да държа рибите пред нас.Иначе аз лових с директен 6 метра с основно 0.14 с повод 0.10 кука номер 18 и плувка 1 грам.Баща ми лови със съшия такъм само,че с 7 метров директен.Риболова буквално беше в рубриката “гол след гол” всяко хвърляне беше кълване,но имахме и доста фитки – потопи задържи засичаш и няма нищо.Аз го обяснявам на факта,че за уклея си трябва пинки,защото пинките са по малки от белия червей,а ние ловихме на бял червей,но въпреки това от 13 до 16.30 хванахме точно 2кг хубав уклей.Като цяло водата на езерото е супер чиста – това е бивша кариера и дълбочините са от порядъка на 25-30 метра.За жалост както зариха другите езера,сега са зарили половината от това на което ловихме и продължават с пълна сила да го зариват цялото.Толко ли няма къде да изхвърлят земята от строежите,че зариват хубавите езера? И най-лошото е,че не зариват само земя,а и куп други боклуци.На една от снимките ще видите колко шишета и дъски и куп боклуци са на повърхността на водата заради тези индивиди които засипват езерото.

Коментари

тази статия има 3 коментара. Не бъди срамежлив - остави своя коментар!

 • galin
  galin
  22.11.2010
  01:58

  Това просто е лудост, как могат да зариват езерата! Нямам думи, как може да се наричаме европейци и да правим такива неща. За боклуците да не говорим.

 • rosakat
  rosakat
  22.11.2010
  10:30

  Уклеуте са доста прилични...но уви гледката е много грозна ...за съжаление

 • vlado_fidera
  vlado_fidera
  23.11.2010
  08:14

  Вашият коментар...Горе долу д преди години подобна беше гледката и на езерата на Д.Богров от към Кривина които ги зариха.Грозна работа.Не мога да си спомня кй точно беше казал" О свещенна простата".И е бил много прав.

Трябва да сте влезнали в системата за да напишете коментар.
Към страницата за логин.

All rights reserved TopBG.org