500 метра мрежи от язовир “Александър Стамболийски”

Написано от vwsport на 09.02.2011 год. пиши по темата
500 метра  мрежи от язовир “Александър Стамболийски” 500 метра бракониерски мрежи са иззети от язовир “Александър Стамболийски”

София, 9 февруари 2011 г. – Инспекторите от сектор “Рибарство и контрол” на ИАРА Габрово и служители на ИАГ Велико Търново са извършили съвместна рутинна проверка на яз. “Ал.Стамболийски“ по суша и вода. Проверени са над 20 любители риболовци и са съставени 3 акта за риболов без билет. Инспекторите на ИАРА Габрово с патрулната лодка са открил и извадил от водите на язовира 7 бр. хрилни мрежи с обща дължина 500 метра. Мрежите са извадени в местността Хисаря край село Младен. Съставен е констативен протокол срещу неизвестен извършител. Уловената в мрежите около 3 кг. риба /каракуда/ е пусната обратно във водата.

Инспекторите от ИАРА Габрово призовават всички любители риболовци при констатиране на бракониерски набези по водоемите да сигнализират своевременно за вземане на необходимите мерки.

Припомняме, че само преди ден инспектори на ИАРА Велико Търново извадиха от яз. “Ал.Стамболийски“ 800 метра бракониерски мрежи.

Коментари

тази статия има 0 коментара. Не бъди срамежлив - остави своя коментар!

Трябва да сте влезнали в системата за да напишете коментар.
Към страницата за логин.

All rights reserved TopBG.org