регистрация на нов потребител

captcha

Условия за регистрация

Ние в ribolov.bg желаем да бъдем полезни с информация и нови идеи. Стремим се нашият сайт да бъде поле на ползотворни дискусии и обмяна на опит между колегите риболовци, както и да насърчим чувството на отговорност към водоемите, рибното богатство и околната среда на България.

Като регистриран потребител на ribolov.bg, вие имате право да публикувате статии във форума и да коментирате чужди статии. Можете да отправяте и отговаряте на въпроси, да публикувате обяви, вицове и ваши снимки, както и да ползвате всички услуги предлагани от сайта.

Всички публикувани снимки, текстове и материали изразяват мненията на авторите, а не на ribolov.bg, ние не носим никаква отговорност за тяхното съдържание.

Потребителят няма право да публикува:

  • Снимки, текстове и материали, които подстрекават политическа, етническа, регилиозна, национална или расова нетърпимост и насилие.
  • Снимки, текстове и материали на трети лица, без тяхното изрично съгласие.
  • Снимки, текстове и материали, които нарушават авторските права, търговските марки или законите на Република България.
  • Снимки, текстове и материали, които противоречат на добрите нрави, установеният законов ред и общестените порядки на Република България

Приемайки тези правила вие се задължавате да не публикувате снимки, текстове и материали, които са вулгарни, сексуално ориентирани, заплашителни, неприлични или насилствени.

Администраторите и модераторите на ribolov.bg ще положат всички усилия да изтриват или редактират профили на потребители, снимки, текстове и материали, които противоречат на горните условия. Въпреки това възмножно е някои да бъдат пропуснати.

Потребителят се задължава да уважава мненията на останалите колеги в сайта и да не отправя заплахи, клевети и обиди към други потребители на сайта както и към трети лица.

Ribolov.bg може да преустанови всички или някои от предлаганите услуги на сайта без предупреждение и без никакви задължения към потребителите.

Потребителят е изцяло отговорен за неговото потребителско име и парола и за тяхното ползване и опазване, както и за това те да не стават достояние на трети лица.

Потребителят няма право да използва сайта с цел, резлична от предназначението на ribolov.bg.

Регистрирайки се в сайта, потребителят се съгласява, че публикуваните от него данни, снимки, текстове и материали могат да се използват от ribolov.bg с рекламни, маркетингови и статистически цели, както и да участват в банери, брошури, рекламни материали, стикери и постери.

Ribolov.bg не дава гаранция за безотказна работа на нашата система, както и не носи отговорнсот за щети и пропуснати ползи при възникване на грешки, загуба на информация и неточности при функционирането на сайта. Ribolov.bg не отговаря за вреди възникнали в резултат на доверяване на снимки, текстове и материали в сайта.

Ribolov.bg е регистрирана търговска марка. Забранява се използването на която и да е част от сайта, както и снимки, текстове и материали публикувани в него без изричното наше съгласие.

Моля уведомете ни като използвате формата за контакт ако зебележите, че някой от нашите потребители е нарушил правилата за ползване на сайта.

Ribolov.bg може да анулира, допълва и редактира всички текстове в условията за ползване на сайта без предупреждение и по всяко време.

All rights reserved TopBG.org